Alla anställda blir tilldelade en budget i Smart Portal. För att få reda på hur du kan lägga till en budget för en anställd kan du antingen kolla på videon nedan, eller fortsätta läsa artikeln.

Så gör du

Börja med att gå till Hantera tillgångar -> Anställda i Smart Portal. Sök upp den anställde vars budget du vill hantera. Klicka därefter på "Budget". Om den anställde i fråga inte har en budget tilldelad så kommer den informationen stå på sidan. Lägg då till en budget genom att välja en från rullgardinsmenyn som du kan se i nedanstående bild, eller klicka på "Hantera budgetar" om du vill lägga till ett nytt alternativ.

Klickar du på "Hantera budgetar" kommer du att få upp en ny vy, där du kan anpassa och ange en ny budget. Fyll i namn och lägg till kategorier, och fyll sedan i budget för varje kategori.

Gå sedan tillbaka till den anställde, klicka på "Tilldela budget", välj din budget och klicka slutligen på uppdatera användare för att färdigställa.