Både som användare och administratör kan du ändra den information som syns i din eller dina användares profil.

Du gör det genom drop-down menyn där du väljer Profil alternativt genom att gå in på den profil du som administratör vill uppdatera.

Under Profil finns fliken Din information, genom den kan du klicka på Ändra dina uppgifter för att uppdatera och ändra innehållet i din profil. När du du är nöjd med uppdateringen så behöver du klicka på Uppdatera användare för att allt ska sparas.