Både som användare och administratör kan du ändra den information som syns i din eller dina användares profil. Nedan förklarar vi hur du går tillväga.

Som användare

Som användare kan du enkelt ändra din information genom att klicka på "Inställningar" som du hittar genom att klicka och hålla muspekaren över din profil. Du kommer då tas till en ny sida i Smart Portal där du kan uppdatera din information.

Du kan även välja att klicka på fliken "Personuppgifter" och sedan "Redigera dina uppgifter".

Som administratör

Som Adminstratör kan du enkelt uppdatera information på anställda genom att gå till Asset Management -> Anställda. Klicka därefter dig vidare på Information -> Redigera uppgifter.

När du du är nöjd med dina justeringar så behöver du klicka på "Uppdatera användare" för att allt ska sparas.