Paket är en attraktiv lösning för att t ex erbjuda anställda ett standardiserat hemmakontorspaket. Det liknar de startpaket som finns i er Smart Portal, men är inte en del av onboardingen, och erbjuds av er leverantörspartner. Som administratör, klicka på kategorin "Paket" i butiken:

Kategorier

Här hittar du de paket som er leverantör har satt upp. För att skicka ett paket till en anställd klickar du på paketet, och kommer då till en mer detaljerad sida. Längst ner på sidan finns en rullista där kan du välja anställd — när du gjort det så kommer du att se hur paketet svarar mot den anställdes budget: om det saknas budget för en kategori, om paketet ryms inom budgeten, eller om den anställde delvis måste betala själv.

Budgetöversikt

När du känner dig nöjd här klickar du på "Lägg till paket". Ett mail skickas till den anställde, som får gå igenom paketet, välja vad de vill ha, och konfigurera produkterna efter eget tycke. Om produkten blir dyrare än vad deras budget tillåter kommer den överstigande summan att läggas till deras månatliga löneavdrag.