Anställda kan få nya enheter på flera sätt. Vanligtvis kan anställda själva välja enheter utifrån företagets policy och budget när de börjar. Som administratör kan du beställa direkt från butiken till dina anställda om de är i behov av nya enheter.

Översikten av en produkt i butiken

Att exempelvis beställa en dator till en anställd görs genom att gå in i affären och klicka på datorn så att du kommer till översikten. Där kan du konfigurera den enligt behov och välja olika sätt att finansiera köpet, och också koppla enheten till rätt person. Du får även en översikt av hur den anställdes policy och budget för den här kategorin ser ut.

När du lagt produkten i varukorgen får du välja eventuella tillbehör, och hur du vill att de skall betalas. De kommer då också att läggas i varukorgen. När du är färdig väljer du "Gå till kassan" och där har du möjligheten att välja vart produkterna skall levereras – kanske direkt hem till den anställde? Se till att ha rätt adress ifylld till ditt kontor, så kommer det att gå snabbare att välja det.