Anställda kan få nya enheter på flera sätt. Vanligtvis kan anställda själva välja enheter utifrån företagets policy och budget när de börjar. Som administratör kan du beställa direkt från butiken till dina anställda om de är i behov av nya enheter.

I videon nedan kan du snabbt se hur du enkelt beställer ny hårdvara till en anställd. Du kan även fortsätta läsa denna artikel om du hellre vill läsa dig genom stegen.

Beställ hårdvara

Översikten av en produkt i butiken

Om du exempelvis vill beställa en iPhone 12 till en anställd går du till Butiken i Smart Portal och klickar på telefonen så att du kommer till översikten. Där kan du välja sådant som lagringskapacitet, färg och välja bland olika betalningsalternativ samt även koppla enheten till rätt person. Du får även en översikt på hur den anställdes policy och budget för den här kategorin ser ut.

När du är färdig väljer du "Gå till kassan", där du har möjligheten att välja till vilken adress produkterna ska levereras – kanske direkt hem till den anställde eller till kontoret? Avsluta med att klicka på "Genomför beställning" för att genomföra ordern.