Som administratör finns det två sätt att lägga till anställda i företaget. Det ena är att lägga till den anställde manuellt utan att denne själv behöver agera. Det andra sättet är att bjuda in anställda genom e-post. Då får de anställda själva fylla i sin information och du kan sedan granska den så att det blivit rätt.

För att bjuda in anställda går du till Kontoinställningar > Inbjudningar och klickar på Ny inbjudan. Därefter kan du fylla i de e-postadresser dina anställda har så får de varsin inbjudan till att skapa sina konton.

Du kan även nå samma inbjudningsmodul genom att gå till Anställda > Bjud in anställda.