En hårdvaruförfrågning får du som administratör när en anställd begärt ny hårdvara antingen genom sin onboarding eller genom att de har lagt en beställning i butiken.

Under Förfrågningar hittar du all information om de produktförfrågningar som kommit in. När du fått in en förfrågan om en produkt kan du välja att godkänna eller neka förfrågan. Om du godkänner förfrågan kommer produkten beställas och skickas till den adress som uppgavs när personen gjorde en förfrågan. Om du väljer att neka förfrågan kan du lämna ett meddelande till den anställde om varför du valt att neka förfrågan.

En förfrågan från en anställd om en iPad Pro.