En hårdvaruförfrågning får du som administratör när en anställd begärt ny hårdvara antingen genom sin onboarding eller genom butiken.

Allt inom detta hanteras under Förfrågningar där du ser information om de produktförfrågningar som kommit in. När du fått in en förfrågan om en produkt kan du välja att godkänna eller neka förfrågan.

Om du godkänner förfrågan kommer produkten beställas och skeppas till adressen som skrivits i förfrågan.

Om du väljer att neka förfrågan kan du lämna ett meddelande till den anställde om varför du valt att neka förfrågan.

En förfrågan från en anställd om en iPad Pro.