Som administratör har du full överblick över alla anställda när du behöver hitta information om dem. För att hitta en specifik anställd går du till Hantera tillgångar -> Anställda. Där kommer du att få upp en hel lista med alla de anställda. De anställda listas annars alfabetiskt för att det ska vara lätt att snabbt hitta rätt anställd. Du välja mellan att leta upp den anställde i listan, eller att söka efter personen i sökfältet uppe till höger.

Klickar du på personen i listan kommer du till en ny vy med ytterligare information om personen, some exempelvis personlig information och budget.