Om du vill ha hårdvara kopplat till ett utrymme, till exempel när en tv placeras i ett konferensrum, så kan du göra det i Smart Portal för att hålla koll på enheten.

För att lägga till hårdvara i ett utrymme går du in på listningen av hårdvara och söker upp den enhet du vill tilldela till utrymmet. När du hittat enheten klickar du på ändra i menyn för enheten. I redigeringsvyn kan du ändra tillhörighet till ett utrymme. Klicka sedan på uppdatera hårdvara.

En enhet kan kopplas till ett utrymme genom att uppdatera tillhörigheten av enheten.