I Smart Portal kan du enkelt koppla hårdvara i utrymmen, som till exempelvis en TV i ett konferensrum. Genom att koppla hårdvaran till ett utrymme kan du enklare ha koll på enheten. Kolla på videon nedan hur du gör för att lägga till hårdvara i utrymmen, eller fortsätt läs artikeln.

Så gör du

För att lägga till hårdvara i ett utrymme går du till Hantera tillgångar -> Utrymmen. Välj ditt utrymme och välj sedan hårdvaran som ska läggas till på det utrymmet ur rullgardinsmenyn. Klicka sedan på "Lägg till" för att spara.

Du kan också gå till Hantera tillgångar -> Utrustning och söka upp hårdvaran. Klicka på ändra och välj sedan ditt valda utrymme under rubriken "Tillhör". Klicka på "Uppdatera hårdvara" för att spara.