Paket används för att erbjuda dina anställda produkter i ett strukturerat och smidigt format. För att lära dig hur du enkelt lägger till paket kan du antingen följa stegen i videon här nedan, eller stegvis läsa beskrivningen som finns längre ner i denna artikel.

Så gör du

För att lägga till ett paket måste du först gå till Hantera tillgångar -> Paket-> Lägg till paket när du är inloggad i Smart Portal.

Börja med att namnge paketet genom att skriva in ett namn. Det är rekommenderat att du väljer ett namn som beskriver en roll eller position i företaget för att enklare kunna hitta ditt paket. Välj sedan om du vill att ditt paket ska visas med en budgetpolicy, och lägg sedan till innehåll.

Klicka på "Lägg till alternativ" för att få upp Butiken där du kan välja vilka produkter du vill inkludera.

När du är nöjd och klar med innehållet klickar du på "Skapa paket" längst ner till höger på sidan, och sedan är ditt paket färdigt.