Paket används för att erbjuda produkter till nyanställda i ett strukturerat och smidigt format. När en person börjar på företaget kan du välja att tilldela ett paket med produkter som de får välja bland.

För att lära dig hur du enkelt och smidigt lägger till paket kan du antingen följa stegen i videon här nedan, eller stegvis läsa beskrivningen som finns längre ner på denna sida.

Så gör du

För att lägga till ett paket måste du först gå till Paket-> Lägg till paket när du är inloggad i Smart Portal. Följ sedan stegen,

Börja med att namnge paketet genom att skriva in ett namn. Det är rekommenderat att du väljer ett namn som beskriver en roll eller position i företaget för att enkelt kunna hitta dit paket det när det är dags att onboarda nya anställda.

Välj ett namn för paketet.

Lägg därefter till innehåll i paketet. Det finns många möjligheter när du konfigurerar innehållet i paketet, och priset som visas är det billigaste för just den modellen. Vi rekommenderar därför att du väljer en budgetpolicy att jämföra med, under "Förhandsvisning med budgetpolicy". På så sätt vet du enklare om de produkter du vill erbjuda dina anställda kommer vara inom ramen för den budget du satt upp för dem. Att en produkt är över budgeten behöver inte vara fel, du kan erbjuda anställda en dyrare produkt och låta dem betala via löneavdrag.

När du kopplat budgetpolicy till paketet behöver du gå igenom vilka kategorier som ska finnas med. Telefon, Dator och Tillbehör ligger med från början som förvalda kategorier, men du kan enkelt ta bort dem eller lägga till nya kategorier genom några få klick.

När du är nöjd med innehållet i det kan du klicka på Skapa paket för att spara.