Som administratör kan du välja om dina anställda ska erbjudas enheter genom leasing (månadskostnad) eller som direktköp (engångsbetalning). För företaget blir skillnaden att man betalar mer men får behålla enheten om man väljer att erbjuda enheterna genom direktköp.

Månadskostnad

En månadsbudget utgår från att enheter leasas. Till exempel, en iPhone 11 som leasas i 36 månader för 200 SEK per månad (exempelpris), kommer efter perioden är slut att skickas tillbaka och företaget kommer inte behöva göra fler inbetalningar.

Du kan läsa mer om leasing / finansiering i vårt avsnitt om just finansiering.

Engångskostnad

Vi köp mot en engångskostnad äger företaget telefonen efter köp och kan behålla / nyttja den fritt (så länge man vill).