Nya profilsidor

Nu har vi lanserat de nya profilsidorna i Smart Portal! Anställda får en snabb och enkel överblick över sin egen hårdvara och budget, Administratörer får ett bättre nyhetsflöde och enkla ingångar till de vanligaste funktionerna. Vi har även gjort produktförfrågningarna bättre och mer lättförståeliga.​

Bättre butik

Butiken har också fått sig en ansiktslyftning, med underkategorier på vänster sida istället för i en lång rad högst upp, och vi har gått igenom hela produktkatalogen för att sortera in allt på rätt ställe. Nu är det lättare än någonsin att hitta det du söker!​

På gång med Smart Portal​

Teamet jobbar just nu med att få till integrationer med de vanligaste HR-systemen, möjlighet för anställda att köpa paket av produkter, och att ge administratörer och controllers en smidigare översikt över vilka anställda som skall faktureras vad. Vi har massor av spännande saker på väg.

​​PS. Du har väl sett att nya iPhone 12 finns att beställa? Logga in och välj din favoritfärg nu!