One Device One Tree är ett nytt initiativ från Universal Avenue där vi tillsammans med våra partners planterar träd i samband med hårdvaruförsäljning och trade-in.

Initiativet finansieras av Universal Avenue och appliceras automatiskt på alla köp av datorer, telefoner, surfplattor och skärmar. För varje enhet ni köper planterar vi ett träd, helt utan extra kostnad för er som kund. Vi planterar även ett träd för varje enhet som skickas till oss via trade-in, för att göra vårt trade-in-erbjudande extra grönt.

Syftet med One Device One Tree är att börja kompensera för koldioxidutsläppen relaterade till hårdvaruproduktion, genom trädens fotosyntes. Vi bidrar samtidigt till en bättre livssituation för lokalbefolkningen i Uganda där träden planteras.

Läs mer om One Device One Tree här.