När en anställd lägger en order via butiken behöver du som administratör godkänna ordern innan leverans kan påbörjas.

Du kan se att en order har kommit in via Smart Portal genom att förfrågan dyker upp i ditt flöde på din dashboard. Du kan även hitta förfrågningarna genom att navigera till Förfrågningar som du hittar via rubriken Asset management i Smart Portal.

För att underlätta för dig som hanterar orderförfrågningar från dina medarbetare skickar vi ut ett e-postmeddelande mot slutet av arbetsdagen med information om det finns några förfrågningar som behöver hanteras.

Överblick över förfrågningar

I denna sektion får du en överblick över alla förfrågningar som för tillfället är aktiva, genom att klicka på godkänn eller neka kan du antingen genomföra ordern eller informera den anställde som lagt förfrågan att den blir nekad.

Att godkänna en förfrågan

Om du väljer att godkänna förfrågan kommer ordern att läggas och leveransen av varan kommer påbörjas. Du kan läsa mer om den processen i vår genomgång av ordrar.

Att neka en förfrågan

E-post som skickas till den anställde när en förfrågan har blivit nekad.

Om du väljer att neka får du möjligheten att lämna ett meddelande till personen som lagt förfrågan. När du bestämt dig för ett meddelande och sparat så kommer ett email att som inkluderar ditt meddelande att skickas så att dina anställda alltid vet direkt att en förfrågan blivit nekad och vad anledningen av detta var.