Som administratör kan du tilldela ett startpaket till en anställd i samband med att du skapar deras konto i Smart Portal Anställda > Lägg till anställd. När den anställdes konto har skapats med ett inkluderat startpaket skickas ett email till den anställde med möjlighet att välja mellan de produkter som ingår i startpaketet.

Vill du lägga till ett startpaket senare kan du alltid även göra det från den anställdes profilsida.