På gång / Kommande

Håll dig uppdaterad om vad som komma skall i Smart Portal.

Planerat

Under utveckling

Senaste uppdateringarna

🚀 En uppdatering från Smart Portal 🚀

Ny fritextsök, bättre hantering av priser i butiken för era anställda, användarimporter via Google och annat smått och gott.

Läs mer

En hel drös ny funktionalitet

Vi har varit upptagna här på Smart Portal och har jobbat på ett gäng nya features som vi tror kommer göra det enklare att hantera användare och hårdvara i Smart Portal. Förenkla återbeställning av produkt Vi har sett att det många gånger är samma produkter som beställs (då speciellt av

Läs mer

Lagerstatus

Nu har vi stöd för lagerstatus i Smart Portal!

Läs mer

Nya profilsidor i Smart Portal

Nya profilsidorNu har vi lanserat de nya profilsidorna i Smart Portal! Anställda får en snabb och enkel överblick över sin egen hårdvara och budget, Administratörer får ett bättre nyhetsflöde och enkla ingångar till de vanligaste funktionerna. Vi har även gjort produktförfrågningarna bättre och mer lättförståeliga.​ Bättre butikButiken har också fått

Läs mer