På gång / Kommande

Håll dig uppdaterad om vad som komma skall i Smart Portal.

Planerat

 • Attestering

  Bättre attesteringsflöden: det skall vara möjligt för t ex lokala kontorsrepresentanter att enbart attestera köp som gäller deras egna anställda, eller att ha en controller som godkänner alla ordrar.

Under utveckling

 • HR-integration

  Vi kommer inom kort att lansera vår första integration med ett HR-system. Om det går så bra som vi hoppas så kommer vi att utöka den integrationen med de mest populära systemen så fort vi bara kan!

 • Översikt över löneavdrag

  Översiktsida över företags löneavdrag, som ett första steg för att minska jobbet för ekonomiansvariga — vår långsiktiga plan är att bygga helautomatiska integrationer med olika finanssystem. Tills dess utvecklar vi en lättöverskådlig sida med alla detaljer som behövs.

 • Budgetar med flera kategorier

  Bredare budgetar, där man kan ha samma budget för t ex "telefoner och laddare" istället för bara "telefoner". Det kommer att öppna upp för ett mycket mer flexibelt och förhoppningsvis mer lättförståeligt sätt att erbjuda anställda hårdvara.

Senaste uppdateringarna

Nya profilsidor i Smart Portal

Nya profilsidorNu har vi lanserat de nya profilsidorna i Smart Portal! Anställda får en snabb och enkel överblick över sin egen hårdvara och budget, Administratörer får ett bättre nyhetsflöde och enkla ingångar till de vanligaste funktionerna. Vi har även gjort produktförfrågningarna bättre och mer lättförståeliga.​ Bättre butikButiken har också fått

Läs mer

Nyheter 2020-11-06

Nu går det att erbjuda paket i Smart Portal! Kontakta oss på sales@universalavenue.com om ni vill sätta upp en lösning där era kunder kan beställa t ex ett förinställt hemmakontor. Självklart funkar paketen med era kunders befintliga budgetinställningar. Vi har flyttat runt några fält och gjort formuläret för

Läs mer
Du är nu medlem i Smart Portal.
Klart! Du är nu medlem och har access till allt.